Sanplast.pl

suma:  000 PLN wyślij listę na e-mail

Dla dziennikarzy

O Firmie

Sanplast SA, należy do braci Podraza i funkcjonuje od 1983 roku. Jako pierwszy polski producent wprowadziliśmy w 1991r. na rynek kabinę prysznicową. Chcąc jeszcze lepiej zaspokoić potrzeby Klientów, z biegiem lat poszerzaliśmy swoją ofertę, wprowadzając do niej w 1997 roku wanny i systemy hydromasażu. W ciągu 30 lat działalności, zyskując miano eksperta w dziedzinie kąpieli, dopracowaliśmy ją, zapewniając bogate wyposażenie salonu kąpielowego. Nasza aktualna oferta to spektrum praktycznych propozycji do każdej łazienki. Znaleźć w niej można, zgodne z nowoczesnymi trendami, kabiny prysznicowe, hydromasażowo-parowe, brodziki wykonane z akrylu i odlewu mineralnego, akrylowe wanny, systemy hydromasażu oraz będące uzupełnieniem wyposażenia kabiny – panele prysznicowe.  Możemy śmiało powiedzieć, że jesteśmy liderem na rynku krajowym oraz znaczącym graczem w Europie.

Tworząc nasze wyroby, podejmujemy szereg działań aby kreatywne rozwiązania oraz wysoka estetyka wykonania i duży komfort użytkowania produktów Sanplast zapewniły  wygodę oraz czystą przyjemność kąpieli.

Podejmując codzienne wyzwania, dążymy do maksymalnego zaspokojenia potrzeb Klientów, kierując się najważniejszym dla każdego lidera cechami:

- DOŚWIADCZENIE – wieloletnia obecność na rynkach lokalnym i zagranicznym nauczyła nas wychodzić naprzeciw wymaganiom każdego klienta i podejmowania decyzji, których celem jest dążenie do optymalizacji użyteczności naszych produktów;

- DOSTOSOWANIE DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB – możliwość stworzenia niestandardowych rozwiązań gwarantujących swobodę aranżacji pokoi kąpielowych;

- BEZPIECZEŃSTWO I WYSOKA JAKOŚĆ – zespół naszego laboratorium czuwa nad bezpieczeństwem i wysoką jakością marki Sanplast by zapewnić klientom pewność maksymalnej satysfakcji z kąpieli;

- ZAUFANIE – współpraca z parterami handlowymi oraz kooperacja z wodzącymi dostawcami wpływa na budowanie silnej pozycji marki Sanplast na rynku wyposażenia łazienek;

- NIEZAWODNOŚĆ – marka Sanplast to gwarancja dążenia do doskonałości, to wysokiej klasy specjaliści dbający o bezpieczeństwo połączone z nowymi trendami wyposażenia łazienek;

- NOWOCZESNA TECHNOLOGIA – linie produkcyjne spełniające wszystkie wymogi i najwyższe standardy międzynarodowe;

- SZEROKI ASORTYMENT – bogata gama produktów wykonanych z pasją, nowoczesny design kabin prysznicowych i brodzików, wanien i systemów hydromasażu oraz szeroki wybór akcesoriów spełnią oczekiwania najbardziej wymagających użytkowników;

- FACHOWA WIEDZA – pracownicy Sanplast S.A. doradzający klientom w jaki sposób dobrać produkty do indywidualnych potrzeb.

Bracia Podraza stworzyli grupę, w ramach której współpracują Sanplast S.A., założona w Mielcu w 2000r. Sanglass S.A. oraz niemiecki producent ekskluzywnych wyrobów welness – Hoesch Design GmbH, przejęty w 2005r. Zawiązana współpraca pomiędzy firmami oraz wzajemna wymiana doświadczeń wpływa na jeszcze lepsze zaspokojenie potrzeb Klientów, intensywny rozwój oraz realizację wizji budowy silnej pozycji w europejskiej branży łazienkowego wyposażenia.

Materiały dla dziennikarzy

-> pobierz logo

reklama@sanplast.pl

tel. 52-3188500